Connect with us

Știri

Acțiune de suflet pentru copiii din Trivale Moșteni! Preotul care ajută oameni a primit „ghiozdănele de AUR”/VIDEO

Publicat

de

Curtea bisericii din Trivale Moșteni a devenit aglomerată, joi, când mai mulți copii, însoțiți de părinți sau bunici, au venit să primească ghiozdane cu toate rechizitele necesare începerii noului an școlar.

Preotul care slujește în această parohie este cel care, în urmă cu șapte ani, a inițiat mai multe campanii pentru oamenii nevoiași, iar una dintre ele a fost bazată pe susținerea educației.
Astfel, an de an, părintele face apel la oameni cu suflet și putere financiară care pot ajuta această cauză nobilă, reușind, de fie are dată, să bucure sufletele copiilor, dar și să hrănească nevoiașii din comună.
Primii care au răspuns apelului au fost cei de la AUR, mai ales că partidul desfășoară în această perioadă o campanie națională, numită „ghiozdănelul de AUR”.
Mai puțin cunoscut este faptul că liderul AUR Teleorman, omul de afaceri Gabriel Florea, este un aliat mai vechi al acestor acțiuni caritabile, pe care le-a susținut încă de la început, când nu avea nici o legătură cu politica sau cu vreun partid.
În afară de cele 50 de ghiozdane donate copiilor, Gabriel Florea a adus și 25 de pizza calde, pe care micuții le-au mâncat cu poftă în sala de mese a bisericii.
Preotul i-a numit pe sponsorii de joi „oameni cu suflet” și le-a mulțumit pentru ajutorul acordat, ocazie cu care a fost asigurat de Gabriel Florea că acțiunile sale pentru nevoiași vor fi sprijinite și cu alimente din fermele pe care le deține, pentru a ajuta proiectul părintelui de la biserica din Trivale Moșteni.