Connect with us

Știri

Ziua comunei Drăgănești Vlașca sărbătorită autentic! Artiști pentru toate gusturile au încins atmosfera pe stadionul comunal/VIDEO

Publicat

de

Dublă sărbătoare, vineri, în Drăgănești Vlașca, județul Teleorman. Pe lângă cea spirituală, Sfânta Maria Mică, oamenii au sărbătorit și Ziua comunei, într-o atmosferă care a adunat aproape toți cetățenii din zonă, dar și oficiali județeni.

La eveniment a fost prezent și senatorul de Teleorman Eugen Pîrvulescu, care s-a bucurat de atmosfera autentică cot la cot cu oamenii din zonă.
Pentru cei care nu știu, primarul Ciprian Ciuperceanu, aflat la al doilea mandat, a reușit în mai puțin de opt ani să aducă investiții substanțiale în comună și să rezolve probleme lăsate de izbeliște ani de zile de fosta conducere a primăriei, cum ar fi problema inundațiilor, pe care ajunseseră să o cunoască toți cei care tranzitau zona, pe DE70, dinspre București, și erau nevoiți să circule prin apa care se ridica și până la pragul mașinii.
Putem spune că Drăgănești Vlașca este una dintre comunele care are ce sărbători, spre deosebire de altele în care nu s-a mișcat mai nimic, iar acest lucru poate fi observat inclusiv în atitudinea oamenilor din zonă și, mai ales, în scorul electoral obținut mereu de tânărul primar, undeva la 80%.
De atmosferă s-au ocupat cu succes artiști de muzică populară, iar aici o menționăm pe îndrăgita cântăreață Verginica Neagu, dar și celebrul Jean de la Craiova, care a făcut spectacol spre finalul evenimentului.