Connect with us

Știri

Noaptea minții! După ce a fost reținut de polițistii din București și linșat public, primarul de la Botoroaga a fost eliberat la câteva ore distanță de la comunicat!

Publicat

de

Pâine și circ! Așa se poate descrie situația primarului din Teleorman care a ținut prima pagină a ziarelor și prime time-ul televiziunilor, luni, după ce acesta a fost luat cu mascații de la domiciliu, pentru că ar fi agresat sexual o minoră, pe 21 august, în sediul primăriei.

Presupusa victimă și iubitul acesteia au făcut turul televiziunilor cu declarații, iar adversarii politici din comună au sărbătorit în grupuri, live, pe Facebook, înjurând și cerând distribuiri.
După ce subiectul „primarul de la Botoroaga prădător sexual” a fost înlocuit cu „violul de la școala de vară a AUR”, edilul a fost eliberat cu măsura de control judiciar, luni seară, o procedură care, de multe ori, este aplicată în dosarele în care lucrurile nu sunt foarte clare împotriva celui pus sub acuzare.
Petrecăreții de la Botoroaga sunt complet bulversați acum și nici ei nu înțeleg cum au trecut de la extaz la agonie, în numai câteva ore, dar în continuare îi doresc dușmanului de la primărie ce e mai rău.
Pe de altă parte, apropiații primarului susțin că se așteptau la o astfel de măsură, pentru că, în realitate, în acea seară, 21 august, nu s-a întâmplat nimic în primărie cu tânăra care a depus plângere.
Cei din tabăra primarului au susținut că reținerea edilului a fost forțată și că, în acest caz, interesele sunt mult mai mari decât se vede public. Nici unul dintre ei nu acuză organele stastului, ci faptul că la construirea acestui dosar au contribuit foarte mult adversarii politici, prin insistența cu care au căutat minore prin sat care să zică de rău în acest dosar, o ocazie unică pentru ei și un teren cât se poate de prielnic pentru a arăta tuturor ce om „nelaloculul lui” este acest primar în funcție.

Între timp, la scurt timp după eliberarea primarului din arestul Poliției Capitalei, au dispărut și live-urile făcute la fața locului de cei care sărbătoreau „ridicarea primarului de la domiciliu”, live-uri care au fost preluate, inițial, în multe publicații media.