Connect with us

Știri

Au înnebunit salcâmii în Teleorman! Un angajat al Primăriei Stejaru arestat pentru viol! Victima, o minoră de 13 ani din localitate!

Publicat

de

Scandalurile sexuale se țin lanț în Teleorman, iar cazurile sunt care mai de care șocante și, nu în ultimul rând, produc repulsie în rândul opiniei publice.

Dacă în cazul primarului de la Botoroaga lucrurile nu sunt foarte clare, având în vedere scandalul politic din zona respectivă și implicarea activă în dosar a adversarilor care doresc să pună mâna pe administrația publică locală, nu la fel stau lucrurile în ultimul scandal, în care un angajat al Primăriei Stejaru a fost arestat pentru viol.
Potrivit IPJ Teleorman, la data de 19 septembrie a.c., politiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dobrotești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 58 de ani, din comuna Stejaru, județul Teleorman, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră din aceeași localitate.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că bărbatul, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani la acea dată, oferindu-i bani.
Față de bărbat a fost dispusă mai întâi măsura reținerii și apoi judecătorii au dispus arestarea preventivă, la data de 20 septembrie.
Individul este angajat ca polițist local la Primăria Stejaru, iar cercetările sunt încă în curs, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.