Connect with us

Știri

Șoc și la Peretu! Bibliotecara de la școală săltată de polițiști intr-un dosar al DIICOT!

Publicat

de

Încă un balamuc local în județul Teleorman. De această dată, acțiunea se mută în comuna Peretu, județul Teleorman, unde casa bibliotecarei de la școală a fost luată cu asalt de mascați și alte organe de cercetare penală.

Mai exact, la domiciliul bibliotecarei au fost găsite baxuri întregi de țigări provenite din contrabandă, pentru care autoritățile au adus un TIR ca să le poată încărca.
La finalul percheziției, femeia a fost ridicată de organele de cercetare penală și dusă la audieri.
Cetățenii din Peretu sunt șocați, nu le vine să creadă ce s-a întâmplat.
Oamenii spun că bibliotecara lucrează de aproape 20 de ani la școala din localitate, locuieste singură, nu are copil, soț sau vreun iubit de care să știe lumea și care ar fi putut să o implice în această rețea.
Mai mult, cei care o cunoșteau susțin că este o femeie liniștită, care niciodată nu a dat de bănuit că ar fi implicată în ceva ilegal.
Perchezițiile de la Peretu fac parte dintr-un amplu dosar instrumentat de DIICOT-Structura Centrală și Poliția Română, privind infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat și aderare la un grup infracțional organizat, contrabandă, contrabandă asimilată și spălare a banilor.
Perchezițiile în acest dosar s-au desfășurat, miercuri, în mai multe județe, printre care și Teleorman, la Peretu.