Connect with us

Știri

Scandal la ușa fostului prefect Nițulescu! Mai mulți muncitori îl acuză că „i-au muncit la negru” și nu le-a dat banii! Poliția Teleorman a intervenit /VIDEO

Publicat

de

Fostul prefect al județului Teleorman, Teodor Nițulescu, se află, din nou, în centrul unui scandal.

Mai mulți muncitori au venit la poarta uneia dintre firmele sale din zona Roșiorii de Vede, județul Teleorman, pentru a-i cere plata pe zilele muncite, însă Nițulescu, ca răspuns, a chemat poliția și a încercat să forțeze un dosar de „violare de domiciliu”, deși oamenii se aflau în curtea societății la care au lucrat.
Tot incidentul a fost filmat în direct și postat pe rețelele de socializare de unul dintre muncitori.
Ca să scape de ei, fostul prefect a sunat la 112, iar la fața locului sa deplasat un echipaj de poliție.
La un moment dat, Nițulescu explică varianta sa unuia dintre agenți ținându-l de mână, scenă care a amplificat nemulțumirea muncitorilor: „ce faci, mă, nene, îl ții de mână ca pe nepoții tăi”, a fost reacția celui care filma incidentul.
Fostul prefect de Teleorman susține că el „nu i-a luat pe oameni la negru”, ci s-a înțeles cu „inginerul de proiect” care i-a și adus, variantă contestată de peste zece persoane care se aflau în curte.
Oamenii susțin că, inițial, Nițulescu le-a dat o parte din bani, personal, din mână, iar momentul a fost filmat de ei. Ulterior, fostul prefect ar fi refuzat să le plătească restul sumei de bani, conform înțelegerii, acoperind „țeapa” cu tot felul de explicații.
Nu este prima dată când Nițulescu este considerat „țepar”.
În campania electorală, când a candidat în Teleorman din partea Partidului Ecologist Român, fostul prefect a contractat servicii, în numele partidului, pe care nu le-a mai plătit, iar oamenii s-au dus la București, la sediul central, unde președintele PER a ridicat din umeri și și-a cerut scuze în numele candidatului de la Teleorman.
Firma lui Nițulescu desfășoară lucrări intr-un proiect cu fonduri europene. Când este vorba despre fonduri UE, o societate trebuie să respecte mult mai multe reguli decât atunci când folosește capitalul propriu, iar „munca la negru” poate duce chiar la afectarea plăților din bani europeni.
Distribuiți va rog ca a început sa facă presiuni sa ștergem live-ul pe motiv ca e atac la persoana și ca nu avem acordul lor sa ii filmam,probabil ca a văzut câte vizualizări are live-ul și știe probabil ca nu va mai veni nimeni sa le lucreze,NOI NU SUNTEM ALTII sa țineți minte !!Distribuiți sa vadă toată lumea ce smecher e tataie asta ,și cum ajungi sa pleci la munca de dimineață de la ora 5 si ajungi seara la 9 și sa nu îți dea bani…. ,sa mai ai și oameni cu tine la munca care tu iai luat de acasă tu trebuie sa ii platesti!! Fostul prefect de Teleorman TEODOR NITULESCU ,căutați l pe google sa vedeți cine este!!!” este mesajul transmis pe Facebook de muncitorul care a filmat tot incidentul.