Connect with us

Politică

Caravana medicală AUR vine în Teleorman! Gabriel Florea: „Vom acoperi mare parte din zonele rurale”/VIDEO

Publicat

de

Caravana medicală, un proiect al Alianței pentru Unirea Românilor, partidul condus de George Simion, ajunge în Teleorman.
Informația a venit de la liderul județean AUR, Gabriel Florea, în cadrul unei conferințe de presă organizată împreună cu prim-vicepresedintele Marius Lulea.
Oamenii din mediul rural, care cu greu au acces la servicii medicale esențiale, acestea fiind concentrate mai mult în mediul urban și, mai ales, în mediul privat, pot beneficia de consultații gratuite oferite de acest proiect.
Deși este considerat de o parte a presei „campanie electorală”, liderii AUR susțin că „nu contează speculațiile, cât timp oamenii care chiar ai nevoie de aceste servicii beneficiază de evaluări medicale care, în unele cazuri, le salvează viața”.
Caravana medicală va fi în Teleorman în perioada 9-14 Octombrie și va fi amplasată strategic în trei localități, astfel încât să se poată drplasa ușor și cei din comunele apropiate.
Astfel, în zilele de 9 și 10 octombrie Caravana medicală se va afla în comuna Plopii Slăvitești, pe 11 și 12 Octombrie va fi în comuna Poeni, iar în ultimele două zile, 13 și 14 Octombrie, în comuna Orbeasca.