Connect with us

Știri

Dezastru într-un cimitir din Segarcea Vale! Oamenii se plâng pe internet că nu pot merge la morminte din cauza bălăriilor/VIDEO

Publicat

de

Cetățenii din comuna Segarcea Vale, județul Teleorman, au ajuns să se plângă pe internet de administrația publică locală, sperând că, în acest fel, poate va vedea cineva ce se întâmplă în zona lor.

Un cetățean a filmat cimitirul din satul Olteanca și dezastrul din el, menționând că oamenii nu mai au acces la mormintele celor dragi, din cauza vegetației care a invadat locul.
Imaginile arată un cimitir care pare părăsit de ani buni, iar crucile și locurile de veci abia se mai zăresc printre bălării.
În timp ce alți primari au construit alei de beton și au extins iluminatul public în cimitire, Mihael Bobe, primarul comunei Segarcea Vale, pare să se fi jurat că nici el, nici cei din subordinea sa nu se vor apropia de locul în care odihnesc rudele celor din zonă.
În schimb, potrivit informațiilor apărute în spațiul public, edilul nu ar fi ezitat să gireze lucrări fictive și achiziții dubioase care ar fi prejudiciat bugetul comunal cu sume importante de bani.
Oamenii sunt nemulțumiți de cel pe care l-au ales să îi reprezinte și, conform surselor noastre, chiar cei care l-au susținut la un moment dat au ajuns să îl critice și să îl conteste, din cauza lipsei vădite de interes pentru problemele comunei și ale cetățenilor.