Connect with us

Politică

AURul, Cashul și Caravana Medicală cu ochelari gratis în Teleorman. Senatorul Sorin Lavric, conferință de presă în Alexandria/VIDEO

Publicat

de

Senatorul AUR, Sorin Lavric, scriitor și doctor în filosofie, conform Wikipedia, cunoscut pentru declarațiile sale controversate cu privire la lucrurile pe care aproape toți românii le gândesc, dar nu prea le rostesc, a fost prezent la Alexandria.

Într-o conferință de presă comună cu liderul partidului în Teleorman, Gabriel Florea, parlamentarul a criticat dur Guvernul României, menționând în special măsurile anunțate de premierul Ciolacu care deschid drumul către renunțarea la cash.
Lavric susține că această măsură ar încălca grav drepturile și libertățile oamenilor și i-ar obliga să „stea în genunchi” în fața marilor corporații, care le-ar putea bloca accesul la fondurile proprii, sub diverse pretexte, oricând.
În aceeași conferință, liderul județean Gabriel Florea a vorbit despre Caravana Medicală AUR, care va fi prezentă în Teleorman începând cu 9 octombrie 2023.
Cadrele medicale vor oferi consultații gratuite oamenilor din mediul rural și chiar ochelari de vedere în mod gratuit.
Programul caravanei și locurile în care se afla:
9, 10 octombrie în comuna Bragadiru
– 11, 12 octombrie în comuna Poeni
– 13, 14 octombrie în comuna Orbeasca

Inițial, Caravana Medicală AUR a fost anunțată și în comuna Plopii Slăvitești, pentru a acoperi zona Turnu Măgurele, însă autoritățile locale nu au fost de acord cu această acțiune, potrivit liderului județean Gabriel Florea.