Connect with us

Știri

Tragedie între Plopii Slăvitești și Crângeni! Un copil de cinci ani a murit pe loc, tractoristul care a provocat nenorocirea a fugit/FOTO

Publicat

de

După accidentul cumplit care a avut loc între Poeni și Gratia, în care doi soți și-au pierdut viața, iar fiica lor a fost grav rănită, sâmbătă după amiază, o noua tragedie a lovit o altă familie, în celălalt capăt al județului.

Un copil de numai cinci ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat între localitățile Plopii Slăvitești și Crângeni.
Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului în încercarea de a evita un tractor care a ieșit de pe un drum lateral.
În urma acestui tragic accident, pe lângă copilașul decedat, alte trei persoane care se aflau în mașină au fost rănite, una dintre ele mai grav.
Tractoristul care a provocat toată nenorocirea a fugit de la fața locului, imediat după producerea evenimentului, fără să se uite măcar spre victimele pe care inconștiența sa le-a adus în starea în care se aflau.
Polițiștii au deschis dosar penal și, cel mai probabil, tractoristul va fi reținut, având în vedere că la faptele din culpă se va adăuga și una cu intenție, părăsirea locului accidentului.