Connect with us

Politică

Zelenski, îngrijorat că războiul din Israel va deturna atenția internațională de la Ucraina și va trebui să împartă ajutoarele!

Publicat

de

Într-un interviu pentru Antena 3 CNN, preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, s-a arătat îngrijorat de situația din Israel, unde organizația teroristă Hamas a atacat, ucis și răpit civili, în timpul unui festival.

Zelenski susține că acest conflict ar deturna atenția internațională de la Ucraina și că ajutoarele nu vor mai ajunge exclusiv în țara sa, ci vor fi împărțite cu Israelul.
În acest moment, toată atenția este îndreptată spre granița Fâșiei Gaza, unde israelienii sunt pregătiți pentru invazie, în scopul de a anihila gruparea Hamas.
SUA și-a declarat deja susținerea pentru Israel, unde au și trimis tehnică de luptă.
Cred că deja este o problemă. Cea mai mare problemă este că nu te poți concentra pe mai multe probleme simultan. Trebuie să te concentrezi pe o problemă, apoi pe alta. Ajutorul, banii și partea militară se împart în mai multe provocări. E ca pe câmpul de luptă, nu poți deschide multe fronturi pentru că nu ai suficienți oameni„, a declarat Zelenski.