Connect with us

Politică

Liberalii de la Videle si-au ales candidatul pentru funcția de primar: Valentin Popescu, viceprimarul orașului!

Publicat

de

Organizația PNL Videle a desemnat, duminică, echipa care va candida pentru primăria orașului. La eveniment au fost prezenți și liderii județeni ai partidului.

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, însoțit de Maria Stoian, prefectul Haralambie Epure, secretarul general Dan Popescu și responsabilul de zonă, consilierul județean Florin Titirișcă, s-au deplasat la Videle pentru a-i susține, la rândul lor, pe cei care vor candida din partea PNL la alegerile locale.
Cel desemnat să convingă oamenii că va fi mai bine dacă aleg schimbarea este actualul viceprimar al orașului, Valentin Popescu, care va intra în lupta electorală pentru funcția de primar.
Despre echipa desemnată ieri prin votul Biroului Politic Local, liderul PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, are numai cuvinte de lauda și este convins că, în această formulă, Primăria Videle va fi câștigată de liberali.
Astăzi am fost prezent la Videle, alături de Organizatia locală a PNL, unde familia liberală și-a ales reprezentanții pentru alegerile locale de anul viitor. Actualul viceprimar al orașului, Valentin Popescu, va fi candidatul nostru pentru funcția de primar al orașului Videle, împreună cu o echipă care nu are cum să piardă. Cei peste 30 de ani de tranziție mincinoasă, care au venit dupa alți 45 de ani de comunism, se vor opri aici, în 2024, când Partidul Național Liberal va câștiga alegerile la Videle. Să păstrăm această energie pozitivă și să dăm tot ce avem pentru a câștiga sprijinul și votul alegătorilor, după care, să le arătăm oamenilor că și acest oraș se poate dezvolta prin proiecte finalizate, așa cum se întâmplă în localitățile conduse de liberali. Felicitări, Valentin, eu și colegii mei te vom susține necondiționat în această luptă politică!”, este mesajul senatorului Pîrvulescu transmis public, intr-o postare pe pagina sa de facebook.