Connect with us

Politică

Șapte primari liberali din Teleorman și-au mutat „bagajele” la PSD! Organizația județeană a PNL în degringoladă!

Publicat

de

După ce senatorul Eugen Pîrvulescu a demisionat din funcția de președinte al PNL Teleorman, organizația județeană s-a confruntat cu un val de plecări. La sosiri, comparativ cu anii trecuți, nu se mai află nimeni.

Altfel spus, filiala PNL Teleorman a intrat în declin la mai puțin de un an distanță de alegerile locale din 2024, în timp ce partenerii de coaliție social democrați câștigă teren.
Deputatul Ică Florică Calotă, care a anunțat printr-un comunicat de presă că părăsește PNL Teleorman, acuză conducerea centrală a liberalilor de faptul că plecarea forțată a lui Pîrvulescu și numirea unui interimar de la București a destabilizat PNL Teleorman, una dintre organizațiile care a obținut un scor istoric la alegerile din 2020. Fostul parlamentar liberal susține că Nicolae Ciucă și Lucian Bode, președintele și respectiv secretarul general al PNL, fac jocul social democraților, încercând să distrugă organizații liberale puternice.
Din cauza degringoladei din PNL Teleorman, șapte primari liberali au părăsit partidul, vineri, și au trecut cu „arme și bagaje” la PSD.
Primarii comunelor Troianul, Balaci, Sîrbeni, Băbăița, Ștorobăneasa, Lița și Nenciulești au participat la ședința de lucru a PSD, unde au anunțat că la viitoarele alegeri vor candida pe listele social democraților teleormăneni.