Connect with us

Știri

Consilierul local Gabriel Bulumac vrea să cumpere aparate DrugTest pentru Poliție din banii Primăriei Alexandria:”Să creștem siguranța pe drumurile publice”

Publicat

de

Consilierul local Gabriel Bulumac a venit cu o propunere inedită pentru Alexandria: achiziționarea a două aparate Dräger Drug Test, din bugetul local al municipiului Alexandria, care să meargă cu titlu gratuit către Poliția Municipiului Alexandria.

Bulumac susține că acest demers va creste siguranța pe drumurile publice în capitala judetului Teleorman, prin faptul că polițiștii din Alexandria vor avea mai multe instrumente de testare pentru participanții la trafic.
În ședința de Consiliu Local, în calitate de lider al consilierilor locali PNL, am depus un referat de aprobare privind achiziționarea a două aparate Dräger Drug Test pentru testarea șoferilor în cazul suspiciunii de consum de droguri și alte substanțe interzise. Prin acest referat, am propus ca aceste aparate să fie date Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, Poliția Municipiului Alexandria, în folosință gratuită.
Acestea vor fi utilizate pentru testarea șoferilor în cazul suspiciunii de consum de droguri și alte substanțe interzise. Sper ca după achiziția acestora, donația echipamentelor va contribui la creșterea siguranței pe drumurile noastre”, a anunțat consilierul local Gabriel Bulumac.