Connect with us

Știri

Noi detalii în cazul accidentului mortal de la Moșteni! Unul dintre bărbați lovit și de altă mașină după impact!

Publicat

de

Doi bărbați au murit și o tânără a fost grav rănită, luni seară, într-un eveniment rutier produs pe raza localității Moșteni, județul Teleorman.

IPJ Teleorman a transmis un comunicat de presă în acest caz, din care aflăm detalii desprinse parcă dintr-un scenariu de film.
În autoturismul distrus aseară se aflau doi bărbați din Videle de 50 ani, respectiv 55 ani, și o tânără de 24 de ani, singura care a supraviețuit.
Mașina circula dinspre Videle, orașul în care aveau domiciliul cei trei, spre Moșteni. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și a izbit violent un copac de pe marginea drumului, apoi autoturismul s-a răsturnat.
Impactul a fost atât de puternic, încât din mașină nu a mai rămas aproape nimic. Cei doi bărbați au fost aruncați pe șosea, iar unul dintre ei a fost rănit încă o data de un autoturism care se îndrepta spre Videle.
Potrivit IPJ Teleorman, șoferul care a avut ghinionul să treacă prin zona chiar după impact a reușit să evite una dintre victimele aflate pe șosea, însă a doua nu a avut nici o șansă, a fost lovită în plin.
Cercetările continuă, polițiștii care au preluat acest caz vor să afle exact mecanismul producerii cumplitului eveniment.