Connect with us

Știri

Desene animate cu pericol de tragedie la Pietroșani! Beat și fără permis la volanul unei mașini furate!

Publicat

de

Polițiștii din cadrul Secției 12 de Poliție Rurală Zimnicea s-au confruntat, marți după amiază, cu un caz mai puțin obișnuit.

Un autoturism ieșise de pe carosabil, la ieșire din localitatea Bujoru spre Bragadiru, după ce șoferul pierduse controlul volanului.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel care a condus, un bărbat de 53 de ani din comuna Năsturelu, era și băut, nu avea nici permis, iar autoturismul îl luase din fața unei case din Pietroșani, pentru că îl găsise descuiat.
A condus pe DN 5C și DJ 506, până nu a mai reușit să controleze direcția.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.