Connect with us

Politică

Nicolae Ciucă a preluat PNL Teleorman cu SPP la ușă! Primarii liberali s-au liniștit, dar nu prea!

Publicat

de

Cel mai important membru al Partidului Național Liberal, fostul premier Nicolae Ciucă, a venit în Teleorman, joi, pentru a face cunoștință cu primarii, după ce s-a autonomit președinte interimar al filialei județene.

Dacă la întâlnirea cu fostul interimar, senatorul Ciprian Pandea, edilii partidului au fost mai vehemenți și au transmis mesaje dure către București, de această dată, aflați față în față cu Nicolae Ciucă, doar câțiva și-au mai susținut punctul de vedere. Ceilalți au ascultat cu atenție promisiunile șefului de la capitală, însă, după cum se observă și în imagini, figurile lor arătau ca și cum le-ar fi murit speranța, după ce omul cel mai „greu” al partidului i-a anunțat că, deocamdată, nu vor fi alegeri pentru un nou președinte de filială și el va rămâne interimar.
Președintele Ciucă i-a liniștit pe cei prezenți și i-a asigurat că nu are drept scop distrugerea organizației PNL Teleorman, așa cum a aflat că se vehiculează în teritoriu, ci din contră. Vrea să facă din filiala județeană o forță.
Totodată, Nicolae Ciucă a ținut să spulbere și temerile cu privire la finanțările proiectelor aflate în derulare și viitoare, asigurându-i pe primari că îi va susține în acest sens, accentuând faptul că acum sunt reprezentați la cel mai înalt nivel, ceea ce este, cu siguranță, un plus pentru comunitățile lor.
Acest „amănunt” i-a mai liniștit pe primarii prezenți la întâlnire, însă situația în PNL Teleorman a rămas tot încurcată pentru cei care contează ( primarii) atunci când vine vorba de voturi la alegerile de anul viitor.
În acest moment, lucrurile s-au așezat în PNL Teleorman, cât de cât, edii așteptând să înțeleagă care e planul președintelui Nicolae Ciucă pentru anul electoral 2024.