Connect with us

Știri

Scandal la un incident feroviar în Teleorman! Zeci de călători au rămas în frig ore în șir, mai multe trenuri blocate în gări/VIDEO

Publicat

de

Un nou incident feroviar a avut loc, vineri dimineață, la ieșire din gara Zăvestreni, județul Teleorman.

Locomotiva trenului de pasageri R9304, Roșiori Nord – București Basarab, a deraiat de o osie, iar zeci de pasageri au rămas în frig, cu bagaje, fără o precizare clară din partea autorităților cu privire la durata acestui eveniment neplăcut.
Din cauza acestui incident, alte nouă trenuri au fost blocate în gările adiacente, pentru că cel deraiat era necesar să rămână pe loc, pentru cercetări, blocând, astfel, orice deplasare pe acea rută.
În cursul acestei dimineţi, 22 decembrie 2023, la ieşire din staţia Zăvestreni, în zona macazului, s-a produs deraierea de o osie a locomotivei trenului R 9304 Roşiori Nord – Bucureşti Basarab. Călătorii sunt în afara oricărui pericol şi vor fipreluaţi până la destinaţii cu automotoare îndrumate din staţia Bucureşti de către CFR Călători”, a informat CFR Călători.
Însă, așa cum se întâmplă în România când vine vorba de CFR, între declarațiile publice și realitatea din teren a apărut o diferență de…organizare.
Oamenii au fost nevoiți să stea în frig mai bine de 4 ore, iar între reprezentanții CFR și pasageri a izbucnit un scandal spontan, după ce oamenii au observat că cei care le-au promis că vor fi preluați până la destinație, de alt mijloc de transport, nu au fost în stare să numere corect câte persoane au fost blocate de acest eveniment.