Connect with us

Știri

Șeful de la Ordine Publică Alexandria a dispărut în timp ce era oprit de…Poliție!

Publicat

de

Alexandria intră din nou în atenția publică, cu un eveniment care ar fi de râs, dacă nu ar stârni plâns, având în vedere ce fel de personaje dețin funcții de conducere în „Siguranță și Încredere”.

În această seară, când cei mai mulți petrec sau se pregătesc să petreacă Sfântul Ion, unul dintre sărbătoriții momentului se pare că a „reușit cu succes” să își cam pună cariera în cui. Se numește Mirea.
Ion Mirea. Este șeful Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Alexandria.
Plecat la o oră neobișnuit de târzie din instituție, cel mai probabil „cinstit” ( de ziua lui), polițistul s-a urcat la volanul mașinii personale și, coincidență, la nici 500 de metri distanță, a apărut un echipaj de la Serviciul Rutier, care ar fi primit informația că șeful de la Ordine Publică ar fi provocat… dezordine publică. Mai exact, acesta ar fi lovit două mașini parcate, la plecarea de loc, conducând băut.
Încă nu se știe cum, sărbătoritul Ion ar fi reușit să dispară chiar de sub nasul colegilor săi, printre blocuri, pe jos, abandonând autoturismul în drum.
De ceva timp, nimeni nu reușește să ia legătura cu șeful de la Ordine Publică, motiv pentru care suspiciunea că ar fi condus sub influența alcoolului devine cât se poate de rezonabilă. Atât de rezonabilă încât, potrivit unor surse judiciare, Ion Mirea, șeful Biroului Ordine Publică Alexandria, s-ar fi ales cu dosar penal pentru sustragere de la recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Acest incident și decizia proastă de a dispărea de lângă echipajul de la Serviciul Rutier, exact când i se pregătea testarea pentru alcool, îi cam încheie cariera polițienească în mod brusc. Și, cel mai probabil, urmează să asistăm la o pensionare subită, cu toate drepturile, pentru că, intâmplător, are și vârsta și vechimea necesară.