Connect with us

Știri

Liderul AUR și producători teleormăneni cu sicriul democrației la sediul PSD. „Am adus tronul la cavou”/VIDEO

Publicat

de

Acțiune fără precedent în Teleorman, duminică, la sediul PSD Teleorman.
Liderul județean al AUR, Gabriel Florea, care este si fermier, a creat un cortegiu funerar împreună cu mai mulți producători teleormăneni și au cărat un sicriu în fața clădirii în care funcționează sediul PSD.

Gestul s-a vrut a fi o simbolistică a „decesului” unor domenii importante, cum ar fi transporturile, educația și mediul de afaceri românesc.
Liderul AUR Teleorman, la rândul său producător român, consideră că sicriul în care „odihnesc” cele mai importante domenii pentru buna funcționare a unui stat democratic, trebuia depus la „cavou”, numind astfel Partidul Social Democrat, care s-a aflat constant la conducerea României în ultimii 30 de ani.
În videoclip își spune nemulțumirea și un producător din localitatea Frumoasa, care tocmai se pregătea să se alăture protestului de la București.
La sfârșitul acestei acțiuni, participanții au ținut și un moment de reculegere pentru democrația românească.
Cu privire la acest demers, președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a reacționat în stilu-i caracteristic, chiar dacă nu era direct vizat.
Este dreptul lor să protesteze, dar, după cum se știe, miniștrii PSD și-au asumat doleanțele protestatarilor, în scris, nu pe vorbe, și chiar acum au loc alte discuții. Nu ignorăm problemele, le rezolvăm. Cred că rostul acestei acțiuni de la sediul PSD Teleorman este unul politic, pentru vizibilitate în stilul unic al AUR”, a precizat Adrian Gâdea, președintele PSD Teleorman.