Connect with us

Politică

Noi primari PNL părăsesc corabia! Senatorul Eugen Pîrvulescu: „Primarii mei vor fi doar niște intruși la PSD”

Publicat

de

După cum era de așteptat, încă un val de primari liberali se îndreaptă spre PSD, la două zile după ședința Biroului Politic Județean în formula agreată de președintele interimar, Nicolae Ciucă.
Situația pentru PNL Teleorman devine critică, mai ales în contextul acestui an electoral, când au loc toate rândurile de alegeri.

Privind din exterior, în acest ritm, pare că filiala județeană liberală se va stinge, iar din ce era în 2020 nu va mai rămâne nimic.
Cu privire la această situație și pentru a înțelege până unde va ajunge acest exod, l-am contactat pe senatorul Eugen Pîrvulescu.

R. Domnule senator, după dumneavoastră potopul, observăm. Ce se întâmplă?

E.P. Nu mi- am spus ultimul cuvânt încă. Nimic nu este ceea ce pare, iar asta se va demonstra în perioada imediat următoare. Adversarii politici care cred acum că au prins lozul cel mare, vor avea o surpriză foarte neplăcută, în scurt timp.
Oricum, în curând vor fi alegeri în filiala județeană și se vor așeza lucrurile exact așa cum trebuie.

R. Ca o opinie personală, credeti ca primarii care au plecat sau urmează să plece vor candida, in final, din partea PSD?

E.P. Sa fim serioși. Aproape că mă amuză acest festival al inconștientei. Primarii mei au fost tratați regește tot timpul, eram prieteni, aproape familie. Sunt convins că nu vor accepta niciodată să fie primari de mâna a doua, așa cum ar fi la PSD, unde, practic, pentru toți ceilalți sunt doar niște intruși.