Connect with us

Știri

Cum a pătimit părintele Iustinian de dragul mănăstirii protejate de Dumnezeu! Împușcat de vânători și amenințat de polițiști în stil mafiot/Video

Publicat

de

Preotul Iustinian Oprina, de la Mănăstirea Sfântul Ioan Valahul din Ciuperceni, județul Teleorman, a avut mult de pătimit, încă de când a fost ales de Dumnezeu să refacă acest lăcaș de cult.

Ajuns aici în urmă cu mai mulți ani, fără tragere de inimă la început, preotul a avut parte de o minune care l-a făcut să nu mai părăsească vechea biserică, pe care a găsit-o ruină, în care buruienile și animalele sălbatice erau principala priveliște pentru cei care treceau prin zonă.
Cu multă muncă și cu ajutorul oamenilor cu suflet, pe care îi numește „mici Dumnezei trimiși de Dumnezeu”, a reușit să facă din acest loc un mic colț de rai și chiar să se apuce de renovarea mănăstirii, a cărei legendă spune că are o protecție divină, deoarece nimeni nu a reușit să o distrugă, deși mulți au încercat de-a lungul timpului.
Puteți asculta povestea incredibilă a unui om și preot al cărui unic prieten este Dumnezeu, aici:

Secretele unei vieți transformate prin credință neclintită! Părintele Iustinian Oprina de la Mănăstirea Sf. Ioan Valahul: „Credința este și un dar care se pierde”

Părintele Iustinian a avut parte și de incidente șocante pentru o țară europeană, mai ales când autoritățile statului care ar fi trebuit să îl proteje păreau că au făcut pact cu ilegalitatea. Mai exact, după ce a fost împușcat de vânători din zonă care trăgeau cu arma spre mănăstire, la scurt timp după ce s-a mutat acolo, a fost amenințat și de polițiștii chemați la fața locului să ia măsuri.
Povestea șocantă și revoltătoare o puteți asculta în materialul video, în care părintele Iustinian povestește cât a pătimit cu nedreptățile care i s-au făcut și cum a fost protejat de Dumnezeu de fiecare dată, pentru că misiunea divină care i-a fost încredințată nu poate fi oprită de răutatea oamenilor.

Părintele Iustinian Oprina poate fi găsit acasă, așa cum îi place să numească locul, cu excepția momentelor în care este plecat pentru a rezolva diferite situații administrative. Puteți lua legătura cu el la numărul de telefon +40769091861 sau prin mesaj privat pe pagina de facebook Manastirea Sfantul Ioan Valahul.
Cei care doresc să susțină financiar acest proiect încărcat de spiritualitate și credință o pot face prin donații în următoarele conturi deschise la Banca Comercială Română.
Cont Lei BCR:
RO96RNCB0247163508080001
Cont Euro BCR:
RO69RNCB0247163508080002