Connect with us

Politică

Primarul „în călduri” de la Furculești a trecut la PSD, de frica fostului șef ISU Teleorman, care ar vrea să candideze/VIDEO

Publicat

de

Primarul comunei Furculești, Ginel Pană, devenit celebru pentru sărăcia din minte atunci când vine vorba de femei sau declarații politice, a „fugit” la PSD.

Nu a reușit din prima încercare, pentru că Adrian Gâdea, președintele social democraților din județ, a ajuns la faza în care își permite să trieze din liberalii care cer „azil politic”.
Pe Bodo, cum îi spun apropiații primarului de la Furculești, l-a apucat panică politică imediat după ce a auzit că fostul șef ISU Teleorman, Marius Stancu, și-ar fi exprimat intenția de a se bate cu el pentru primărie.
Cum Ginel Pană era liberal, iar Stancu ar fi candidat din partea social democraților, potrivit surselor, singura soluție pentru a-și învinge posibilul adversar ar fi fost „corabia” PSD.
Cu chiu cu vai, după ce și-a tocit unghiile „râcâind” disperat la ușa social democraților, a fost primit, la insistențele unor primari PSD cu care el se avea bine, deși, în 2020 abia a reușit să câștige primăria, deci nu ar fi un candidat sigur pentru cei de la PSD. De ce spunem asta? Paradigma politică de la noi este, încă, racolarea de primari în funcție. Pentru un partid politic, pare mai sigură candidattura unui edil în funcție, fie el și Ginel Pană, însă nu de puține ori au fost cazuri în care acest obicei s-a dovedit a fi păgubos, așa cum s-a întâmplat în comuna Crângu, în 2020. Liberalii, aflați pe val atunci, au renunțat la candidatul lor pentru primarul în funcție de acea vreme, care a părăsit PSD și a trecut la PNL. De supărare, candidatul PNL a trecut și el la PSD și, surpriză, a câștigat primăria, iar liberalii au rămas cu „țeapa”.
Revenind la primarul de Furculești, acesta a devenit celebru în 2020, după ce în spațiul public a apărut un filmuleț de campanie, în care președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, îl numea pe Ginel „primar destoinic” și ne spunea că s-a bătut „extraordinar de mult cu PSD”. Următoarea scenă din videoclip pare desprinsă din filme cu proști. Cum unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, primarul de la Furculești, întrebat de Pîrvulescu dacă „se va bate cu PSD în continuare”, a venit cu un răspuns care l-a făcut pe președintele lui mai mult să rânjească decât să zâmbească. „Noi aici colaborăm bine cu toții”, a fost răspunsul absolut cretin al primarului. Mai mult, videoclipul a fost postat pe pagina de facebook a Primăriei Furculești, ca să știe toată lumea, nu doar partidul, cât de „inspirat” este dom’ primar, ca să nu spunem altfel.
Gafele primarului de Furculesti au continuat și după alegeri. Nici nu s-a văzut bine la conducerea comunei, că a reușit să devină iar subiect de glume printre colegii de partid, după ce a fost păcălit de un tânăr social democrat. Acesta din urmă și-a făcut un cont fals de femeie și l-a „agățat” pe Ginel Pană, pe Facebook. Apoi a făcut print screen cu conversațiile, iar acestea au circulat printre liberali, pe grupuri, spre amuzamentul tuturor.
Edilul își imagina tot felul de scene pentru adulți și îi scria presupusei femei, cu care credea că a intrat pe fir, tot felul de propuneri intime care mai de care mai năstrușnice. După ce s-a aflat și s-a râs copios pe acest subiect, Ginel Pană s-a ales cu porecla „piticul porno”, cu referire la un personaj din filmele pentru adulți.
În comună, sursele noastre spun că actualul primar ar avea șanse 40% pentru un nou mandat, în timp ce fostul șef ISU Teleorman, Marius Stancu, ar avea 15% sanse, în acest moment.
Însă, în timp, lucrurile se pot schimba considerabil, mai ales dacă Marius Stancu, aflat la polul opus față de personajul nostru de la cârma primăriei, și ca prestanță, și ca intelect, ar începe să se prezinte concret oamenilor din comună. Totuși, un procent de 15% venit din nimic, având în vedere că, până acum, fostul șef ISU nu a făcut nici o mișcare politică și nu este foarte cunoscut în zonă, este destul de mult și explică panica politică a actualului primar.
Despre aventurile lui Ginel Pană vom mai relata, în mod special despre cele financiare mai ales că, din bugetul local, prin încredințare directă, a oferit miliarde unor votanți ai săi pentru a curăța cimitirele comunale, aspect care a atras atenția organelor de cercetare penală.