Connect with us

Știri

Condamnat pentru trafic de droguri, săltat în Drăgănești Vlașca în timpul acțiunii Blocada! Infractorul era pasager în mașină unei femei din Botoroaga!

Publicat

de

Un tânăr din localitatea Drăgănesti Vlașca, județul Teleorman, a fost săltat de polițiștii teleormăneni în timpul acțiunii „Blocada”, duminică seară, chiar în comuna în care domiciliază „cu acte”.

Acesta a fost găsit pe post de pasager, în mașina unei femei dintr-o localitate vecină, Botoroaga, și a fost reținut pe loc.
Pe numele tânărului exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul București, după ce judecătorii l-au condamnat la 3 ani pedeapsă privativă de libertate pentru trafic de droguri de mare risc.
În urma controlului corporal efectuat, polițiștii au găsit asupra bărbatului un grinder și resturi de substanțe de culoare albă și verde-brun, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, acestea fiind sigilate și predate S.C.C.O. Teleorman.
Tânărul de 24 de ani a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Teleorman și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.