Connect with us

Știri

Noi proiecte de modernizare rutieră au fost votate în ședința Consiliului Județean Teleorman! Adrian Gâdea nu mai are timp de presă!

Publicat

de

Consilierii județeni au fost convocați în ședință publică, miercuri, 28 februarie.
Pe ordinea de zi au fost introduse zece proiecte, toate aprobate.
Cele mai importante dintre acestea sunt destinate modernizării infrastructurii rutiere și, potrivit postărilor existente în grupurile locuitorilor din zonele vizate, erau absolut necesare pentru comunitatea lor.
Consiliul Județean Teleorman a dat undă verde următoarelor obiective:
pod pe drumul județean DJ 653, peste râul Călmățui, comuna Călmățuiu;
– realizarea de șanțuri betonate pe DJ 506 și DJ 506 A și realizarea de subtraversări pe DJ 506, comuna Vitănești;
– aprobarea devizului general actualizat, la finalizarea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 612, Rădoiești(DJ 601 C) – Săceni(DJ 612 A), tronson de 11,8 km lungime.
Despre aceste noi proiecte județene, președintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea, a avut foarte puțin de declarat, atât verbal, cât și pe pagina sa oficială de facebook.
Ne facem datoria, că de aceea am fost votați de cetățeni, să identificăm nevoile fiecărei comunități în parte și să le rezolvăm. Oamenii apreciază seriozitatea și dacă te ții de cuvânt„, a transmis Adrian Gâdea după ședința de miercuri.
Declarațiile de presă oferite de președintele Consiliului Județean Teleorman și al PSD Teleorman sunt din ce în ce mai scurte, acesta motivând faptul că preferă să se concentreze pe fapte vizibile, convins fiind că oamenii „observă” implicarea autorităților județene.
În realitate, Gâdea nu prea mai are timp și de presă, după ce și-a mărit familia politică cu primarii PNL fugiți în masă către PSD.
Surse apropiate de „partidul unic” din județ susțin că timpul președintelui CJ Teleorman a devenit foarte limitat și se împarte între drumurile la București pentru a susține proiectele edililor vechi/noi în partid și instituția pe care o conduce.