Connect with us

Știri

Acțiune impresionantă la Roșiori de Vede! Copiii din centrele de plasament au oferit în parcul central mărțișoare făcute de ei/ VIDEO

Publicat

de

De 1 Martie, copii cu nevoi speciale din cadrul DGASPC Teleorman au oferit doamnelor  și domnișoarelor mărțișoare făcute chiar de ei.

Acțiunea s-a desfășurat în parcul central din Roșiorii de Vede și a impresionat toți trecătorii, mai ales atunci când au aflat că cei care nu au avut șansa să aibă parte de o familie, au confecționat micile simboluri și le oferă cu drag celor din jur.
Activitatea premergătoare acestei acțiuni i-a încântat pe copiii din centrele de plasament, care au lucrat la micul lor proiect sub îndrumarea celor care au grijă de ei.
S-au simțit utili, apreciați și, cu toate că nu au lucrat ceva măreț, copiii au avut un scop frumos.
Reacția roșiorienilor care au trecut prin zona în care se ofereau mărțișoare a mângâiat sufletele micilor meșteri, eliminând pe loc barierele sociale.
În cadrul aceleiași acțiuni, a avut și o expoziție de tablouri pictate de copiii din Complexul de servicii sociale Speciale Rosiori de Vede pe carton reciclat, cu tema „Primăvara”.