Connect with us

Politică

Circ liberal la Islaz! PNL a desemnat doi candidați care se bat între ei pe străzi și pe grupuri locale!

Publicat

de

Filiala Teleorman a Partidului Național Liberal a ajuns un fel de stand-up comedy, dar cu persoane și fapte reale care aproape depășesc limita penibilului.

O situație hilară este în plină desfășurare la Islaz, unde au fost desemnați doi candidați pentru primăria comunei, la câteva luni distanță. După ce în septembrie 2023 a fost anunțat public unul dintre „aleșii” PNL pentru a conduce administrația publică locală, în persoana lui Gheorgiță Zărafu, apare în peisaj, brusc, tot desemnat de PNL Teleorman, Tiberiu Filip, cunoscut și asumat ca „omul lui Carmen Dan”, cea care a fost prefect și ministru de interne în guvernarea Dragnea.
De aici până la „noaptea minții” nu a mai fost decât un pas. Cei doi au pornit pe străzile din Islaz să își facă „reclamă”, fiecare separat, iar situația nu pare deloc să fie una de echipă.
Mai mult, pe grupuri de facebook locale au început să apară tot felul de postări, fără nume, dar cu țintă evidentă, în care titlul „Nea Gogu de la Islaz” devine un fel de slogan neoficial al luptei interne pentru scaunul de primar.
Noul președinte interimar al PNL Teleorman, Daniel Constantin, susține că nu știe nimic despre această situație, dar „se va interesa” și ne va da un răspuns. Legenda spune că domnul Constantin încă se interesează de comedia liberală de la Islaz, având în vedere că a trecut mai bine de o săptămână de la solicitarea noastră, fără nici un fel de răspuns.
Nu știm dacă este aroganță de București sau neseriozitate, însă nu este prima dată când Daniel Constantin afirmă că va da un răspuns cu privire la o situație de fapt, însă nu o face.
Între timp, sub oblăduirea sa, PNL Teleorman se stinge. În partid au mai rămas doar 27 de primari, din peste 40, iar 5 dintre aceștia vor pleca în perioada următoare, conform surselor noastre.