Connect with us

Știri

Cum a fost prins soțul contabilei ucise, în timp ce încerca să scape! Doi agenți de la Poliția Smârdioasa l-au încătușat în mijlocul străzii!

Publicat

de

Crima oribilă petrecută în Alexandria, în noaptea de duminică spre luni, este de departe subiectul zilei în Teleorman.

Pe scurt, Raluca, o femeie de 36 de ani, contabilă la un cunoscut hypermarket din Alexandria, a fost ucisă  de bărbatul pe care îl considera soț. Totul s-a întâmplat în apartamentul în care locuiau împreună, după o ceartă aprigă care a durat până la trei dimineața.
Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit de mama soțului, luni dimineață, care a venit să verifice ce se întâmplă cu cei doi, pentru că niciunul nu mai răspundea la telefon.
Mihai, fiul ei, nu era acasă și nu putea lua nimeni legătura cu el, pentru că telefonul său se afla în apartament.
La scurt timp, autoritățile judiciare au ajuns la concluzia că principalul suspect de comiterea omorului este soțul femeii decedate și a fost dat în consemn.
Toți polițiștii au fost alertați și au început căutarea acestuia. Se deplasa cu mașina personală, un Volkswagen alb, însă nu era clar dacă a părăsit sau nu județul.
La câteva ore distanță de la demararea cercetărilor, mașina suspectului a fost observată de doi agenți din cadrul Poliției Smârdioasa, Doru Miloș ( șef de post în comuna  Frumoasa) și Marius Mototone, la Bragadiru. A fost oprit în apropiere de magazinul PROFI, iar la toată scena au asistat oamenii din zonă care vând fructe și legume.
Martorii au povestit cum unul dintre polițiști a mers către mașina suspectului, însă nu i-ar fi dat de înțeles că ar fi căutat pentru crimă. Mihai era agitat, transpira și părea un pic rupt de realitate, motiv pentru care polițiștii l-au încătușat, după ce a refuzat să urmeze indicațiile. I s-a spus că rămâne cu ei până vine un echipaj de la Alexandria, pentru a-l testa în vederea verificării unui eventual consum se droguri sau alcool, având în vedere starea sa.
La fața locului s-a strâns mai multă lume curioasă să vadă ce s-a întâmplat. Inițial, toți au crezut că este vorba doar despre un șofer drogat, iar curiozitatea i-a făcut să rămână până la sfârșit. Când au ajuns polițiștii „de la județ”, doar l-au preluat și au plecat cu el către Parchetul Teleorman, fără să fie testat, așa cum așteptau cei prezenți. Abia atunci au aflat că, de fapt, acesta este suspectul de crimă despre care se scrisese în toată presa.
Totul a decurs fără incidente, pentru că, în acest caz, polițiștii rurali au lucrat cu tact, astfel încât bărbatul să ajungă în fața anchetatorilor și să răspundă pentru fapta comisă.