Connect with us

Știri

Soțul contabilei ucise într-un bloc din Alexandria a fost reținut pentru omor!

Publicat

de

Un caz cutremurător a zguduit municipiul Alexandria, județul Teleorman, luni, când o femeie de 36 de ani a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia împreună cu soțul său.

Potrivit martorilor, în casa celor doi a avut loc un conflict care a degenerat în acte de violență ce s-au dovedit a fi fatale pentru femeie.
Raluca era contabilă la un cunoscut hypermarket din Alexandria și foarte apreciată la locul de muncă. Potrivit apropiaților, în ultimul timp se certa foarte des cu Mihai, cel pe care îl considera soț și cu care locuia în apartamentul din Alexandria, deși nu erau căsătoriți legal.
Ultima ceartă a avut loc duminică spre luni și s-a prelungit până în jurul orei 3.00, așa cum afirmă vecinii, iar după acest episod nimeni nu a mai auzit nimic până când mama lui Mihai a venit să verifice ce se întâmplă, pentru că niciunul dintre ei nu mai răspundea la telefon. Din păcate, Raluca nu mai avea cum să răspundă cuiva. Era întinsă pe podea, fără suflare, iar pe fața sa erau urme de sânge, semn că a fost bătută crunt. Nici Mihai nu avea cum să răspundă, plecase în grabă, fără telefon mobil și fără să anunțe pe cineva despre ce s-a întâmplat.
După tragica descoperire, la fața locului au ajuns polițiști, un procuror de la Parchetul Teleorman și Medicina Legală. Imediat ce au fost finalizate cercetările la fața locului, trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Județean Alexandria, pentru necropsie.
După câteva ore, a fost stabilită și cauza morții : asfixie mecanică. Mai exact, femeia a fost sugrumată de cel pe care încă îl considera soț, deși se certau de ceva timp, mulți susțin că din cauza unor probleme financiare.
Pentru că era de negăsit, Mihai a fost dat în urmărire, ca suspect în acest caz, pentru a fi adus la audieri.
Plecase cu mașina personală spre o destinație necunoscută, dar, după cum s-a dovedit ulterior, nu foarte departe.
A fost reținut câteva ore mai târziu într-o comună din apropierea Alexandriei, iar după un maraton de audieri a fost reținut 24 de ore pentru omor, urmând ca astăzi să fie prezentat judecătorilor pentru mandat de arestare preventivă.

La data de 05.03.2024 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de incupatul C.M  în vârstă de 43 ani, cu domiciliul în mun.Alexandria, judeţ Teleorman sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută  de art. 199 alin 1 Cod penal cu aplicarea art. 188 alin 1 Cod penal (omor).
Inculpatul CM a fost reţinut pe o durată de 24 de ore, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Teleorman luarea faţă de acesta a măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

În fapt, în dimineaţa zilei de 04.03.2024, în jurul orei 0300, în urma unor discuţii în contradictoriu, inculpatul CM a exercitat acţiuni violente asupra concubinei sale LR, în vârstă de 36 de ani, prin comprimarea orifiilor aeriene superioare, cel mai probabil cu mâinile, decesul acesteia survenind ca urmare a asfixiei mecanice. 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă în cadrul procesului penal şi nu are rolul de a înfrânge prezumţia de nevinovăţie a persoanei cercetate„, a transmis Parchetul Teleorman.