Connect with us

Știri

Șofer prins de elicopterul „de poliție” în Teleorman că a încălcat linia continuă! Sună a banc, dar nu este!

Publicat

de

Șoferul unui autoturism  a fost surprins în trafic de elicopterul MAI, în timpul unei misiuni de survol, că a călcat linia continuă și a pătruns pe sensul opus, într-o curbă pe DN6, în apropiere de municipiul Alexandria, județul Teleorman.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Teleorman,  sâmbătă seară, polițiștii, împreună cu specialiștii Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, au depistat un șofer care a pătruns pe sensul opus într-o curbă.
Imaginea a fost  capturată de mijloacele tehnice din dotarea elicopterului în urmă cu trei zile, mai exact pe 20 martie, la ora 13.06.
Șoferul a fost amendat cu 495 de lei, „la sol”.
La data de 20 martie 2024, ora 13.06, pe timpul executării unei misiuni de survol, pe Drumul Național 6, împreună cu specialiștii Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, polițiștii au depistat un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul, în afara localității Vitănești, pe direcția către București, într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător, iar, pe fondul lipsei de vizibilitate și neadaptării vitezei de circulație, a încălcat marcajul longitudinal continuu, care desparte sensurile de circulație și a pătruns pe sens opus.
Abaterea a fost înregistrată cu un dispozitiv tehnic certificat, montat pe un elicopter.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 495 de lei, la sol, de un echipaj al Serviciului Rutier Teleorman, care a fost informat de îndată, pentru a putea intercepta și opri vehiculul in condiții de siguranță”, a transmis IPJ Teleorman.