Connect with us

Știri

Depășire periculoasă și accident cumplit la ieșire din Alexandria, pe drumul plin de lucrări! Trei victime, una preluată de elicopter/ FOTO

Publicat

de

Accident cumplit la ieșire din Alexandria spre Turnu Măgurele, în apropiere de zona cunoscută ca „Izvorul Rece”.

Un autoturism în care se aflau trei persoane  s-a răsturnat pe câmp, după ce șoferul a încercat o depășire care nu i-a ieșit până la capăt.
Din cauza lucrărilor de refacere a drumului, șoseaua nu este una sigură în zona respectivă, însă mulți șoferi, chiar și profesioniștii cu autotrenuri, circulă cu viteză și fac manevre periculoase pentru starea în care se află șoseaua. Acest aspect a fost constatat și de noi, în urmă cu câteva zile, când am fost nevoiți să părăsim partea carosabilă pentru a face loc unui bolid care ne depășea cu viteză mult prea mare pentru a mai vorbi de siguranță pe drumul respectiv aflat în lucru.
În urma acestui eveniment rutier, trei oameni au fost grav răniți. Unul a suferit lovituri grave în zona capului și a fost preluat de un elicopter SMURD, iar alți doi se află la Spitalul Județean din Alexandria, unul dintre ei intubat.