Connect with us

Știri

Primarul de la Islaz, Ion Geară: „Doar nu era să asfaltăm străzile înainte de canalizare, ar fi fost bătaie de joc” VIDEO

Publicat

de

Comuna Islaz din județul Teleorman nu este una oarecare, aruncată administrativ în timp și spațiu. Este un loc încărcat de istorie, despre care vom scrie în lunile următoare. Însă, de această dată, pentru că se apropie alegerile locale din 9 iunie, vom relata nemulțumirile oamenilor cu privire la modul în care a fost administrată comuna, dar și explicațiile primarului în funcție, Ion Geară, despre problemele ridicate de cetățeni.

În principal, oamenii au cam aceleași nemulțumiri, indiferent de vârstă, însă cei mai mulți susțin că principalele probleme sunt lipsa asfaltului pe străzi, a canalizării și a gazelor.
O altă problemă adiacentă, care nu ține de administrația publică locală ci de politica instituțiilor bancare, ar fi lipsa unui bancomat pe care mulți ar dori să îl folosească, pentru a nu mai fi nevoiți să se deplaseze în municipiul Turnu Măgurele, aflat în apropiere, atunci când au nevoie să retragă bani de pe card.