Connect with us

LifeStyle

Părintele Iustinian de la mănăstirea protejată de Dumnezeu, Sfântul Ioan Valahul: „Puterea lui Dumnezeu este nemăsurată, a făcut din păgâni, mărturisitori”

Publicat

de

Sărbătoarea Învierii Domnului Isus Hristos se apropie, iar oamenii, chiar și cei mai necredincioși, trăiesc, într-un fel sau altul, acest sacrificiu divin prin care Dumnezeu și-a trimis propriul fiu în lumea noastră pentru a sădi credința în suflete și pentru a aduce mântuirea oamenilor.

Despre ce înseamnă cu adevărat Paștele în lumea noastră, ne vorbește părintele Iustinian Oprina de la mănăstirea protejată de Dumnezeu, Sfântul Ioan Valahul din Teleorman, comuna Ciuperceni, sat Poiana.
Povestea acestui lăcaș de cult este una fascinantă și misterioasă. De-a lungul vremurilor, mulți au încercat să o radă de pe fața pământului, însă întotdeauna s-a întâmplat ceva care a oprit orice încercare de a distruge locul în care prezența lui Dumnezeu este simțită de fiecare credincios care îi calcă pragul, printr-o liniște sufletească puternică și multă energie pozitivă.
Părintele Iustinian Oprina a fost trimis aici să facă ascultare și să transforme acest loc în ceea ce era odată. A făcut mai mult de atât, cu greu și cu ajutorul financiar, și nu numai, al oamenilor care au simțit credința puternică de aici.
Dintr-o ruină plină de buruieni, a făcut în numai câțiva ani un colț de rai, unde încărcătura spirituală este atât de puternică, încât nu poate fi descrisă în cuvinte.

Povestea impresionantă a părintelui care a primit misiunea divina de a readuce la viață mănăstirea protejată de Dumnezeu o găsiți aici:

https://totalimpact.ro/2024/01/07/secretele-unei-vieti-transformate-prin-credinta-neclintita-parintele-iustinian-oprina-de-la-manastirea-sf-ioan-valahul-credinta-este-si-un-dar-care-se-pierde-video/

Mănăstirea  Sfântul Ioan Valahul este în curs de refacere, dar locul deja a devenit o adevărată lucrare a Domnului în toată splendoarea ei.