Connect with us

Știri

Cartierul Nou din Poroschia, la un pas de fi devastat de flăcări! Panică și oameni arși când au încercat să stingă focul/ FOTO

Publicat

de

Un incendiu care a izbucnit pe un teren cu vegetație uscată, în spatele caselor din Cartierul Nou, localitatea Poroschia, județul Teleorman, a fost aproape de a devasta locuințele oamenilor.

Focul a cuprins mai multe anexe ale unor gospodării, iar cei care locuiesc acolo au sărit să stingă flăcările, care se extindeau rapid, cu pături, găleți cu apă și ce au mai avut la îndemână.
Pentru că localnicii  încercau să țină incendiul sub control până la sosirea pompierilor, unii dintre ei au fost arși la mâini și pe partea din față a corpului.
Tabloul inițial părea unul apocaliptic, cu femei și copii ieșind din case speriați și oameni care alergau în toate direcțiile.
Panica celor care locuiesc acolo a fost amplificată și de faptul că locul în care se află Cartierul Nou nu are decât o singură ieșire și exact acolo izbucnisetă flăcările, astfel încât, dacă focul nu ar fi fost ținut sub control, s-ar fi putut extinde blocând singura cale de ieșire.
Din fericire, incendiul a fost lichidat de pompierii de la ISU Teleorman, salvând importante bunuri materiale și vieți.