Connect with us

Știri

Polițist de la IPJ Teleorman spulberat de o mașină în timp ce circula pe motocicletă în Alexandria! Momentul impactului/VIDEO

Publicat

de

Un tânăr polițist din cadrul IPJ Teleorman a fost rănit, duminică seară, pe strada principală din Alexandria, reședința județului Teleorman.

Subofițerul era in timpul liber, se afla pe motocicletă și circula regulamentar pe strada Dunării, în apropierea liceului „Constantin Noica”.
Un autoturism care a virat brusc la stânga  i-a curmat drumul la fel de brusc cum a schimbat direcția de mers.
În urma impactului, polițistul a fost aruncat în aer câțiva metri, apoi s-a prăbușit pe asfalt.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție de la ISU Teleorman și Poliția Alexandria, iar
tânărul agent a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Alexandria. Din fericire, starea sa este stabilă, iar faptul că era echipat corespunzător a făcut diferența.
Pe imaginile surprinse în momentul impactului se observă cum autoturismul care a produs accidentul circula din sensul opus de mers, iar la un moment dat virează spre stânga, moment în care aproape instantaneu intră în coliziune cu motocicleta căreia ar fi trebuit să îi acorde prioritate de trecere.
Politistul nu a mai avut timp de reacție, toată scena s-a derulat rapid și nu a existat nici o manevră de evitare a impactului, fapt care arată că, cel mai probabil, șoferul nu l-a văzut pe motociclist decât atunci când a avut loc impactul.