Connect with us

Știri

Atrocități de Teleorman! Un bărbat din Smârdioasa și-a violat fiica minoră intr-un imobil nelocuit! Individul a fost arestat!

Publicat

de

Un bărbat din Smârdioasa și-a violat fiica de 14 ani, într-un imobil nelocuit din aceeași localitate.

Polițiștii au fost sesizați chiar de victimă, prin apel la 112, iar la fața locului au ajuns mai mulți agenți de la Secția de Poliție Smârdioasa, care au constatat că sesizarea fetei se confirmă.

În ziua de 29 iunie a.c., în jurul orei 23:30, Poliția Orașului Zimnicea a fost sesizată prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o minoră din comuna Smârdioasa ar fi fost violată de către tatăl său.
La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Smârdioasa, aceștia stabilind că sesizarea fetei se confirmă.
Persoana vătămată, o minoră în vârstă de 14 ani, a fost transportată la o unitate medicală în vederea primirii de îngrijiri medicale.
Cercetările preliminare indică ipoteza că, în seara de 29 iunie a.c., în jurul orei 23:00, bărbatul de 42 de ani și-ar fi constrâns fiica minoră să întrețină cu acesta raporturi sexuale, în timp ce se aflau într-un imobil nelocuit, din localitatea de domiciliu.
În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.
În ziua de 30 iunie a.c, față de persoana bănuită, polițiștii au dispus măsura reținerii, confirmată de către procuror, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman.
Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată, împotriva sa fiind dispusă măsura arestării preventive. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea”, a transmis IPJ Teleorman.