Connect with us

Politică

Deputatul Ică Calotă, noul președinte al Organizației PNL Turnu Măgurele: „Vreau să construim o echipă puternică și să câștigăm primăria”

Publicat

de

După ce organizația PNL Turnu Măgurele a fost dizolvată de Biroul Politic Județean al PNL Teleorman, Claudiu Crăcea, fostul președinte, a fost înlocuit, prin decizia membrilor din BPJ, de Ică Florică Calotă, deputat de Teleorman, care a primit sarcina de a reforma toată organizația.
Despre noua sa misiune, deputatul liberal susține că este pregătit să se implice activ în reconstruirea organizației de la Turnu Măgurele și deschide ușile tuturor celor care nu au avut loc sau au fost marginalizați de fostul președinte.
„Primul pas este construirea unei echipe în care membrii au cuvânt de spus, în care fiecare idee va fi luată în calcul, analizată și, dacă este bună, va fi pusă în practică. Îmi doresc să lucrăm transparent, să lucrăm în echipă, fără „găști” care nu fac altceva decât să aducă dezbinare.
Principalul obiectiv este câștigarea Primăriei Turnu Măgurele, iar acest scop poate fi atins doar prin unitate și înțelegere, prin implicarea fiecărui membru care își dorește să contribuie la reconstruirea acestei organizații”, a declarat noul președinte al organizației PNL Turnu Măgurele.