Connect with us

Evenimente

Tragedie în Siliștea Gumești după o cursă ilegală de mașini! Un copil de 12 ani transportat cu elicopterul SMURD la București/VIDEO

Publicat

de

Un copil de 12 ani a fost rănit grav și un altul, de 9 ani, a fost rănit la picior după o cursă ilegală de mașini, desfășurată pe fostul aerodrom din localitatea Siliștea Gumești, județul Teleorman.

Locul, cunoscut pentru astfel de curse, este acum plin de cadre medicale, ambulanțe, poliție, după ce un Volkswagen cu număr de Argeș a lovit în plin un BMW, tot cu număr de Argeș, cu care se luase la întrecere.
Doi copii, unul de 9 ani, altul de 12 ani, care se aflau în zonă și asistau la aceste curse, au fost victime colaterale.
Șoferul autoturismului Volkswagen, care a pierdut controlul volanului, are 17 ani și, evident, nu are permis de conducere. Martorii spun că acesta a ajuns în zonă cu mașina, din Argeș, împreună bunicul său, care ar fi condus până la aerodrom, iar de acolo s-a urcat el la volan, nefiind drum public.
Accidentul nu s-a petrecut în timpul cursei propriu-zise.
Șoferul BMW-ul, ajuns primul la capătul pistei, a întors mașina și apoi a staționat. Nu la fel a procedat și adolescentul cu Volkswagen. Tânărul a intors și el, însă, la un moment dat, a mai încercat câteva „scheme”, moment în care a pierdut controlul volanului și a izbit în plin BMW-ul staționat.
În urma impactului, autoturismul Volkswagen a fost proiectat în afara pistei, unde se aflau cei doi copii, lovindu-i în plin.
Cel mic, de 9 ani, a scăpat cu răni mai ușoare, însă pentru celălalt, de 12 ani, a fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD care l-a transportat de urgență la București, în stare gravă.

Vezi mai mult
8 Comments