Connect with us

Știri

Ca în filmele cu proști! Un tânăr fără permis a plonjat cu mașina în lac

Publicat

de

Un tânăr fără permis a plonjat cu mașina în lac, după ce a călcat accelerația în loc de frână.

Incidentul s-a petrecut în această după amiază, în parcul Pădurea Vedea din municipiul Alexandria, județul Teleorman.

Doi tineri au fost la un pas de o tragedie, după unul dintre ei a plonjat cu mașina intr-un lac adânc de trei metri.
Tânărul nu avea permis de conducere, dar primise autoturismul, pentru a da o tură, de la prietenul său, șofer începător și proprietarul mașinii.
Totul s-a întâmplat în parcul Pădurea Vedea, unde tinerii din municipiul Alexandria obișnuiesc să se întâlnească pentru a sta de vorbă sau pentru a își etala achizițiile auto.

În timp ce se plimbau pe strada Aleea Vedea, tânărul fără permis a încurcat pedala de accelerație cu cea de frână, moment în care nu a mai reușit să controleze autoturismul.
Mașina a „zburat” pur și simplu spre lacul din zonă, iar după ce a rupt o bancă, s-a oprit într-un pom, la câțiva metri de apă.

Martorii spun că cei doi tineri au avut noroc, pentru că adâncimea lacului în acea zonă este de minim trei metri, iar dacă pomul nu le stătea în cale, s-ar fi putut întâmpla o tragedie.
Nici unul dintre tinerii implicați nu a fost rănit, dar ambii s-au ales cu câte un dosar penal.

Proprietarul mașinii este cercetat acum pentru încredințarea unui autoturism unei persoane care nu posedă permis de conducere, iar cel care se afla la volan este cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.