Connect with us

Știri

Gest extrem al unui fost angajat SRI! Bărbatul s-a aruncat de la etajul opt în curtea interioara a blocului/Video

Publicat

de

Tragedie într-un cartier de blocuri din municipiul Alexandria, județul Teleorman. Un pensionar în vârstă de 62 de ani, fost angajat SRI, s-a aruncat de la etajul opt al blocului în care locuia.

Gestul acestuia a fost un șoc, atât pentru rude, cât și pentru vecinii care au ieșiți speriați din case, după ce au auzit un zgomot puternic în curtea interioara a imobilului.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, însă cadrele medicale nu au mai avut cum să îl ajute. Barbatul a fost găsit fără suflare, intr-o baltă de sânge, iar echipajele de salvare au declarat decesul.
Despre vecinul lor, oamenii au numai cuvinte frumoase. Un om serios, înstărit,cu o familie implinită.
Nimeni nu își imagina că acesta ar avea motive să recurgă la acest gest extrem.
Când au auzit zgomotul produs de căderea în gol a bărbatului de 65 de ani, vecinii au crezut, inițial că s-a desprins un aparat de aer condiționat.

Gestul barbatului nu a fost unul spontan. Toate indiciile arată faptul că și-a plănuit sinuciderea. A lăsat un bilet de adio scris pe o jumătate de coală albă, în care a explicat că nu poate trece peste un episod din viața lui care i-ar fi adus o depresie, în urmă cu aproximativ sase luni.
A cerut iertare familiei pentru decizia de a părăsi această lume și a menționat pin-urile cardurilor sale bancare.
Soția lui a aflat de la vecini ce s-a întâmplat. Când s-a întors acasă, după câteva ore, a observat că în fața blocului era multă agitație.
A întrebat ce s-a întâmplat și așa a aflat că „un bărbat din bloc a sărit de la etaj”. Vestea a venit ca un trăznet pentru femeie. Și-a dat seama că este vorba despre soțul ei, dar, în încercarea de a nega realitatea, l-a sunat. Apelul său a rămas, însă, fără răspuns.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat de Serviciul Medicină Legală Teleorman și transportat la morga Spitalului Județean Teleorman.
Procurorii de la Parchetul Teleorman au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, urmând ca cercetările să stabilească exact ce s-a întâmplat în acest caz.