Connect with us

Știri

IPJ Teleorman, cercetări în cazul scandalului provocat de polițista „Maria Bateria”

Publicat

de

Scandal de proporții în „curtea” IPJ Teleorman, după ce o polițistă angajată din sursă externă s-a dus peste fostul soț, tot polițist, pentru a-i cere socoteală că și-a „permis” să se „încurce” amoros cu o colegă.

Cunoscută ca „Maria Bateria”, femeia a ajuns în rândurile agenților MAI, la Turnu Măgurele, deși „dosarul” său infracțional era cunoscut de toată lumea.
Porecla „Maria Bateria” a primit-o cu mult timp înainte de a deveni polițistă, după ce a fost prinsă în flagrant de actualii colegi furând baterii, împreună cu mai mulți infractori cunoscuți, clienți permanenți ai Poliției Alexandria.
Printr-un concurs de împrejurări, la vremea aceea, Maria a scăpat de acuzații devenind martor împotriva celor cu care furase.
Astfel, angajarea sa în Poliția Teleorman a ajuns să fie legală, dar imorală.
După ce a devenit polițistă, „Maria Bateria” a încercat să se facă „fată de casă”, însă a reușit să se mențină așa doar pentru scurt timp.
S-a căsătorit, a devenit mamă, însă ulterior și-a părăsit soțul, acum și el polițist.
Deși divorțate de ceva timp și chiar se pregătea să oficializeze o nouă relație, Maria Bateria nu s-a lăsat „învinsă” de civilizație.
Când a aflat că fostul soț se întâlnește cu altcineva, a mers direct la ușa apartamentului în care se aflau cei doi, unde a bătut până i s-a deschis, strigând „Poliția, deschideți”.
De aici până la scandal nu a mai fost decât un pas. Toată povestea s-a lăsat cu bătaie, apoi tot ea a sunat la 112 pentru a se plânge că a fost agresată.
În urma acestui circ care nu face cinste Poliției Teleorman și nici sistemului, în sine, IPJ Teleorman a transmis că a început verificările în acest caz și, cel mai probabil, totul se va termina cu sancțiuni care pot merge până la desfacerea contractului de muncă.
La data de 22 decembrie, a.c., o persoană a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, un posibil conflict la domiciliul din municipiul Alexandria, județul Teleorman. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări, de către structura de specialitate, cu privire la stabilirea situației de fapt și în referire la cele apărute în spațiul public”, se arată intr-un comunicat de presă transmis de IPJ Teleorman.

Vezi mai mult
3 Comments