Connect with us

Știri

Investiții pe bandă rulantă într-o comună din Teleorman! Sală de sport ultramodernă la Dracea și ambiții mari ale primarului Tismănaru/VIDEO

Publicat

de

Comuna Dracea din județul Teleorman este una atipică. Aici aproape că nu există opoziție, iar primarul Cristian Tismănaru mai are puțin și atinge cota maximă de procent pe care o poate avea un candidat politic din partea cetățenilor.

În Primăria Dracea, toată lumea lucrează pentru cetățeni, nu există scandal politic, iar asta se reflectă în mod direct în beneficiul comunității.
De două mandate, de când Cristian Tismănaru este primar, comuna a înflorit. Mi-e drag să vin acasă„, a declarat o localnică prezentă la ultimul eveniment, inaugurarea unei săli de sport construită de la zero, din fonduri guvernamentale, prin Compania Națională de Investiții.
Sala de sport deschide șirul investițiilor în comuna noastră„, a declarat primarul Cristian Tismănaru, unul dintre cei mai apreciați edili din Teleorman, conform rezultatelor electorale de la ultimele alegeri.
Tot el a mărturisit că are planuri mari pentru comunitate, iar una dintre ambițiile sale este să creeze condiții în zona sa de competență, astfel încât Dracea să devină o atracție pentru persoanele cărora job-ul le permite să se retragă intr-un mediu liniștit, curat și verde, departe de viața agitată din orașe.
Sala de sport, inaugurată miercuri, i-a încântat pe copiii și tinerii comunei, care nu au mai avut răbdare să se termine deschiderea oficială și au încins un meci de fotbal în timpul ceremoniei.
Cristian Tismănaru ne-a mărturisit că unul dintre planurile sale pentru a încuraja sportul „curat” este angajarea unui antrenor, plătit din bugetul local, care să îi învețe pe copiii din comună tenis de câmp și să îi îndrume spre performanță pe cei mai ambițioși și dedicați, care își doresc să devină campioni.
Sala de sport este dotată cu instalație de climatizare, dușuri, vestiare, o tribună și multe alte facilități care respectă standardele în domeniu din toate punctele de vedere.