Connect with us

Știri

Reabilitare ironică în zona 100! Primăria Alexandria a făcut trotuare slim! Locatar: „Astea nu-s trotuare, sunt șanturi de scurgere a speranțelor”

Publicat

de

„Laptele si mierea” care vor curge peste tot în municipiul Alexandria, județul Teleorman, conform anunțurilor făcute de primarul Victor Drăgușin între două postări cu panseluțe și cinci borduri, nu se aplică chiar peste tot.

Decidenții noștri locali s-au prins că votanții sunt din ce în ce mai superficiali și profită de această lipsă de atenție pentru a prezenta lucrurile așa cum nu sunt în realitate, mizând pe faptul că nimeni nu verifică realizările prezentate, pline de aplauze în comentarii, majoritatea de la conturile false pe care, altfel, le blamează public.
În urma cu câteva zile, primarul Alexandriei ne prezenta pe facebook marea reabilitare din cartierul cunoscut ca „zona 100”, cu fotografii și tot ce trebuie.
Realizarea i-a stârnit curiozitatea consilierului local Gabriel Bulumac, ghimpele din coasta administrației locale, mai ales că mesajele primite de la cei care locuiesc în zonă nu se „pupau” deloc cu „modernizarea” anunțată de primar.
Așa că s-a deplasat în cartierul „reabilitat” unde, surpriză, lucrarea cu care se lăuda Victor Drăgușin se rezuma la câteva alei de ciment cu borduri mult prea înalte pentru dimensiunea lucrării, pe care administrația locală le numește trotuare.
Un locatar din zonă ne spunea că le-a făcut primarul „șanțuri de scurgere a speranțelor” , pentru că astea numai trotuare nu sunt, de vreme ce abia încape un om între bordurile de pe margine.
„Sunt suficient de mari”, afirmă aparatul PSD prin intermediul conturilor false de facebook, prezente prin toate comentariile care laudă administrația publică locală și îl aplaudă pe primar la toate postările.
În realitate, cei care locuiesc în zona 100 au circulat printre „tranșee” aproape un an de zile, pentru că începuse „reabilitarea” care, la scurt timp, a fost pusă pe pauză. Iar când s-au apucat din nou de lucrări, atât au putut scoate: trotuare slim cu borduri până la genunchi și, din nou, pauză.
După postarea primarului, oamenii spun că iar nu mai lucra nimeni și se întrebau dacă se mai face ceva sau vor aștepta încă un an pentru continuarea „modernizării” ce pare desprinsă din desene animate.