Connect with us

Știri

Trei morți într-un cumplit accident auto pe un drum județean din Teleorman! Un adolescent de 16 ani este în comă/VIDEO

Publicat

de

Un cumplit eveniment rutier a curmat trei vieți, vineri după amiază, pe DJ 701, între localitățile Ciolănești și Tătărăștii de Jos, județul Teleorman.

Singurul supraviețuitor al acestei tragedii este un adolescent de 16 ani, însă și el este în stare gravă.
Autoturismul cu număr de Prahova în care se aflau cele patru persoane a izbit violent un cap de pod, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un SMURD și trei echipaje de la  SAJ Teleorman.
La scurt timp, a aterizat în zona și un elicopter SMURD.
Potrivit ISU Teleorman, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat pentru trei dintre cele patru persoane aflate in autoturism, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 57 și 63 de ani, care au fost declarate decedate de către echipajele medicale.
Cea de a patra victimă, un minor de aproximativ 16 ani, în stare comatoasă, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din municipiul București.

Menționăm că toate persoanele au fost găsite încarcerate de salvatori, ele fiind eliberate din caroseria deformată a mașinii cu ajutorul echipamentelor de descarcerare din dotarea autospecialelor.
După asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări” a mai transmis ISU Teleorman.