Connect with us

Știri

Incredibil! Inspector de la CJ Teleorman care ar trebui să se ocupe de drumurile județene FĂRĂ INDICATOARE RUTIERE jignește șoferii pe un site de știri: „Toți proștii pe șosele”

Publicat

de

Tupeu și aroganță la un inspector din cadrul Consiliului Județean Teleorman. Alin Moruș, angajat de aproximativ un an și jumătate la Serviciul responsabil de întreținerea drumurilor județene, îi jignește pe șoferi în comentarii la o postare a site-ului de știri TeleormanNews.

Publicația, care atrage atenția în mod constant autorităților cu privire la faptul că drumurile judetene nu sunt semnalizate, fiind un real pericol mai ales pentru șoferii care nu cunosc zona, a atras atenția, din nou, asupra acestor probleme, în contextul tragediei de săptamâna trecută.
Reamintim că trei oameni care se aflau într-o mașină cu număr de Prahova și-au pierdut viața pe un astfel de drum, după ce șoferul a lovit un cap de pod, între localitățile Tătărăști de Jos și Ciolănesti.
Podul respectiv a fost construit chiar într-o curbă, care nici după această tragedie nu a fost semnalizată.
Alin Moruș, deranjat de criticile oamenilor la adresa celor  responsabili de drumurile din județ, ironizează problema drumurilor nesemnalizate, de care ar trebui să se ocupe, și susține că pe șoselele din Teleorman circulă „mulți proști”.
Practic, este în regula că autoritățile nu își fac treaba, punând în  pericol participanții la trafic. Șoferii sunt proști că nu ghicesc când urmează un tronson de drum periculos.
TeleormanNews.ro, la câți prosti circula cu mașinile pe drumurile publice,administratorii acestora ar trebui împușcați pe loc,nu, ca mereu este altcineva de vină”, este concluzia inspectorului Alin Moruș, plătit din bugetul public.

Dealtfel, este singurul punct de vedere al unui reprezentant al Serviciului Administrare și Întretinere Drumuri din cadrul Consiliului Județean Teleorman, după tragedia de săptămâna trecută în care trei adulți au murit, iar un adolescent de 16 ani a fost transportat în comă la un spital din București, cu un elicopter SMURD.
Este incredibil unde s-a ajuns cu indolența unor funcționari ai statului care, culmea, ar trebui să aibă grijă de siguranța „proștilor” care le plătesc salariile.
Solicităm public președintelui Consiliului Județean Teleorman,  Adrian Gâdea, să ia măsuri în acest caz și să verifice aspectele semnalate în acest material, pentru că și în Teleorman oamenii au drepturi, nu doar obligația de a plăti prin taxe locul de muncă al unor personaje fără empatie și simț al responsabilității.

CITEȘTE ȘI Trei morți într-un cumplit accident auto pe un drum județean din Teleorman! Un adolescent de 16 ani este în comă/VIDEO”

PE ACEEAȘI TEMĂPe DJ 701, locul în care o familie întreagă a pierit într-un tragic eveniment rutier, nu există indicatoare rutiere pentru curbe/VIDEO