Connect with us

Știri

Hoții care au terorizat comuna Ciuperceni au fost prinși.

Publicat

de

Indivizii tocmai plecau cu bunurile oamenilor, la Corabia, pentru vânzare.

Hoții care au terorizat mai mult de un an comuna Ciuperceni din județul Teleorman au fost prinși și se află acum în arestul IPJ Teleorman.
În urma reportajului difuzat de Total Impact și Antena 3, ancheta a evoluat rapid, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Citește și
https://totalimpact.ro/2022/01/26/comuna-ciuperceni-terorizata-de-hoti-oamenii-nu-mai-ies-seara-din-case/

Polițiștii și procurorii au descins la domiciliile suspecților din Turnu Măgurele, unde au găsit o parte dintre bunurile furate din gospodăriile oamenilor.
Aceștia tocmai se pregăteau să plece spre Corabia, în județul Olt, unde aveau de gând să vândă o parte din ce furaseră.
Vă reamintim că în comuna Ciuperceni toți locuitorii, cei mai mulți bătrâni singuri, trăiau într-o teroare permanentă din cauza hoților care le intrau în gospodării și furau tot ce găseau, de la drujbe și motocultoare, până la găini, curcani și cazane de țuică.
Primarul localității, Lucian Stoicea, a fost cel care a făcut permanent demersuri pentru prinderea hoților, însă ancheta se mișca greoi, în timp ce tupeul hoților creștea, pentru că nu pățeau nimic.
De teamă, oamenii ajunseseră să se baricadeze noaptea în case și nu îndrăzneau să intervină chiar dacă vedeau pe geam, cum mergeau prin curte, convinși că dacă ar ieși la ei, ar putea fi chiar uciși.
Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din Turnu Măgurele și din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Crângu au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat, fapte ce ar fi fost comise în localitatea Ciuperceni.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri: monitor, drujbă, flex și alte unelte.
În aceeași cauză, în luna noiembrie 2021, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, în municipiul Turnu Măgurele, fiind ridicate și alte bunuri, unele fiind recunoscute de părțile vătămate.
Au fost depistate 4 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, toate din municipiul Turnu Măgurele, care, în urma administrării probatoriului, au fost reținute pentru 24 de ore.
Cele patru persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând a fi prezentate instanței competente, cu propuneri legale”.