Connect with us

Știri

Se „tapetează” străzi în capitala județului Teleorman! Cetățean revoltat de calitate: „treabă românească! Uite de ce nu ține șoseaua/Video

Publicat

de

În municipiul Alexandria, reședința județului Teleorman, din când în când se mai „spoiește” cu asfalt câte o stradă lăsată în paragina de ani de zile.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că pe arterele laterale și nu numai străzile sunt deteriorate iar circulația cu mașina te provoacă să mergi la service auto din două în două luni.
De promis, municipalitatea promite că „o să”, inclusiv primarul Victor Drăgușin, pe pagina sa de facebook.
Ce-i drept, s-a mai pus, că turnat este mult spus, asfalt pe câte o stradă, primul tronson care a beneficiat fiind cel din zona apropiaților edilului, inclusiv strada pe care locuiește.
Apoi, sporadic, a mai apărut câte o lucrare, care, spun locuitorii din zonele respective, a fost făcută, parcă, în bătaie de joc, deși, la nivel de costuri, ne aliniem la cele mai înalte standarde.
De curând și strada 1Mai a fost luată în calcul pentru „îndreptare”, dar, un cetățean revoltat de calitatea lucrării, susține că ceea ce face firma
câștigătoare a lucrării acolo este pur și simplu o spoială care se va deteriora mai rapid decât bateria unui telefon mobil nou luat la abonament.
Mai mult, omul spune că a încercat chiar să stea de vorba cu cei care se ocupau de „tapetarea” cu asfalt, însă a fost trimis la plimbare pe motiv „că știu ei ce fac”.